Allereerst nogmaals welkom in ons restaurant. Een fijne gedachte dat u de moeite heeft genomen om onze wijnkaart ter hand te nemen. Elke wijnkaart kan u meer leren over de wondere wereld van wijn. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze sommelier.

Wat wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze wijnkaart is dat deze opgebouwd is uit wijnen van over de wereld en variërende druivenrassen. Elke wijn moet smaak hebben. Of deze nu kostbaar is, of juist wat minder kostbaar. Er staan klassieke voltreffers op, maar juist ook spannende wijnen uit bijzondere, vaak minder bekende, streken.

Daarnaast vinden wij dat u vooral moet drinken wat u zelf lekker vindt, of trek in heeft. Het is bij ons mogelijk om een mooie fles te kiezen uit onze wijnkaart of uzelf te laten verrassen met een wijnarrangement. Dit hoeft overigens niet bij iedere gang, en kan zelfs beperkt blijven tot één glas.

Als laatste willen wij u meegeven dat u hier bent om te genieten. Luister, proef en praat over uw ervaring. Tegen uw tafelgenoten, maar ook tegen ons! Zo kunnen wij voor u de perfecte avond verzorgen.

Nieuwsbrief