TAFEL RESERVEREN

Lieve gasten,

De vooruitzichten zijn goed! Het lijkt erop dat we vanaf zaterdag 5 juni de deuren voor binnen mogen openen. Het reserveringssysteem is hier al helemaal voor ingericht.

Tot 5 juni kunt u reserveren tussen 12 en 18.30 uur. Het terras sluit om 20 uur.

Vanaf 5 juni zullen we de lunch en het diner weer splitsen. Het terras en restaurant zijn dan geopend van 12 tot 15 uur en van 17 uur tot sluit (vooralsnog). In verband met de voorbereidingen die nodig zijn voor de keuken en bediening hebben we besloten het restaurant na de lunch te sluiten zodat we om 17 uur weer helemaal klaar zijn u te ontvangen voor het diner.

Het is niet mogelijk een specifieke plaats te reserveren op het terras of in het restaurant. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met uw wens, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Zodra we weer binnen mogen eten zal dit op de koudere dagen ook gebeuren in verband met de kwaliteit van onze gerechten.

Bij menukaart vindt u alle informatie over de kaart die momenteel nog geldt en vanaf 5 juni. Vanaf 5 juni zullen we ’s avonds enkel ons WELKOMSMENU serveren voor de speciale prijs van 50 euro. Omdat we momenteel nog niet helemaal weten onder welke regels we open mogen hebben we het reserveren wel mogelijk gemaakt op onze reguliere tijden. Het kan daarom zijn dat we nog contact met u opnemen om wellicht uw reservering te moeten wijzigen.

We vermoeden dat er, net als op het terras, enkel tafels van 2 mogen worden gereserveerd, tenzij u op hetzelfde adres woont. We willen u vragen daar rekening mee te houden. Graag vernemen we uw diëetwensen op voorhand bij de reservering.

Laten we er een prachtige, culinaire zomer van maken.

Liefs,

Yannic & Wijnanda
Restaurant Ripasso

Vakantiesluiting:

17 augustus tot en met 4 september.
Terug open vanaf 7 september.