Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
4 gangen € 59
5 gangen € 69
6 gangen € 79
7 gangen € 94
Supplement kaas ipv nagerecht € 6,5
Lunch
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.
2 gangen € 35
Voor en hoofdgerecht
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
Menukaart A la carte
Voorgerechten
Dun gesneden dry aged ribeye € 24
Bereidingen van tomaat, rettich
Sliptong, gevuld met lavas € 24
Scheermes, waterkers, monniksbaard, kappertjes vinaigrette
Terrine van asperge € 22
Komkommer, kruiden dressing
Hoofdgerechten
Lam € 35
Gegrilde asperge, doperwt, truffeljus
72 uur gegaard buikspek € 34
Aardappel risotto, cepes, spinazie, saus van laurier
Roodbaars € 35
Kreeft, tomaat, antiboise
Asperge € 32
Gegrild, groene groentes, gnocchi, gerookte beurre blanc
Nagerechten
Yoghurt € 12
Aardbei, framboos, ijs van pistache
Rabarber € 12
Citroen, kamille, ijs van yuzu, rabarber en kamille
Kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood en garnituren