Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
4 gangen € 59
5 gangen € 69
6 gangen € 79
7 gangen € 94
Supplement kaas ipv nagerecht € 6,5
Lunch
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.
2 gangen € 35
Voor en hoofdgerecht
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
Menukaart A la carte
Voorgerechten
Terrine van maishoender, parfait van kippenlever € 24
Paddenstoelen, cranberry compote, dressing van blauwe bes
Rouleau van tonijn € 24
Marshmallow van limoen, wortel, crème van saffraan, vinaigrette van mosterd
Coquille € 24
Wortel, hand gerolde couscous, raz el hanout
Hoofdgerechten
Rood gebakken sukade, rendang € 38
Spitskool, spruitjes, jus met steranijs en sinaasappel
Procureur en gebakken eendenlever € 36
Ui, rode biet, saus van paling en rode biet
Tarbot € 36
Koolrabi, wakame, knolraap, beurre noisette saus
Nagerechten
Mousse van melkchocolade € 12
Kastanje, bloedsinaasappel, mousse d’epices
Mousse van mango € 12
Cremeux van kalamansi, honing passievrucht karamel, ijs van guave
Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten
Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.