Menu van de chef

Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

4 gangen € 62
5 gangen € 72 *
6 gangen € 82 **
7 gangen € 98 ***

Supplement kaas ipv nagerecht € 6

Menu van de chef

Tartaar van dorade
Schuim van oester, komkommer, zilte groentjes, dressing van kervel en komkommer

Tongschar
Zeekraal, lamsoor, salsa verde van daslook, zeekraal hollandaise

Coquille & 72 uur gegaard buikspek
Doperwt, tuinboon, sjalotten, saus van witte truffel en doperwt **

Kalfswang en Kalfszwezerik *
Eekhoorntjesbrood, bloemkool, knoflook, saus van hazelnoot

Lam
aubergine, tapenade van courgette, rode paprika, lamsjus met tijm en komijn

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume
incl. garnituren en brood ***

Mousse van yoghurt en vlierbloesem,
aardbei, champagne gelei, bouillon van aardbei, ijs van aardbei en verveine

Lunch

Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.

2 gangen € 38
Inclusief amuses, brood en roomboter.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.

Menukaart A la carte

Voorgerechten

Terrine van maishoender en curry € 24
Mango compote, Thaise basilicum, radijs, dressing van curry

Tonijn € 24
Compote van groene tomaat, groene appel, schuim van sake en yuzu

Zacht gegaarde dorade € 24
Gel van limoen, komkommer, zilte groentjes, dressing van komkommer en kervel

Hoofdgerechten

Kalfsentrecote, kalfswang & kalfszwezerik € 38
Witte asperge, doperwt, tuinboon, sjalotten compote, rode wijn jus

Buikspek en coquille € 38
Eekhoorntjesbrood crème, bloemkool, witte ui, saus van hazelnoot

Tongschar € 38
Salsa verde van daslook, zeekraal, lamsoor, saus van daslook

Nagerechten

Mousse van Amaretto en amandel € 12
Citroen, bitterkoekjes, ijs van Amaretto en amandel

Mousse van yoghurt en vlierbloesem € 12
Aardbei, champagne gelei, bouillon van aardbei, ijs van aardbei en verveine

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.

RESERVEREN

Laat je culinair verrassen bij Ripasso in Terheijden.

Nieuwsbrief