Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
4 gangen € 55
5 gangen € 65
6 gangen € 75
7 gangen € 89
Supplement kaas ipv nagerecht € 5,5
Lunch
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.
2 gangen € 32,5
Voor en hoofdgerecht
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
A la carte
VOOR
coquille en nduja € 18
paprika, mango, citrus vinaigrette
gekonfijte gamba € 17
pompoen, wortel chili vinaigrette
dun gesneden 72 uur gegaard buikspek € 16
zoetzure prei, bitterbal van kaas en prei, dressing van sjalot
HOOFD
runderhaas € 32
knolselderij, groene kool, la ratte aardappel, saus Perigeaux, truffel
kwartel € 30
groene asperge, bundelzwam, shiitake, schorseneren, saus van cepes
skrei € 30
aubergine, groene linzen, saus van hazelnoot en wasabi
NA
ganache van chocolade € 10
gekarameliseerde pinda, nougat ijs van Marja
mousse d’epices € 10
mandarijn, chocolade crumble, specerijen ijs van Marja
selectie kazen van Fromagerie Guillaume (4 stuks) € 14
notenbrood en garnituren