Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
4 gangen € 59
5 gangen € 69
6 gangen € 79
7 gangen € 84
Supplement kaas ipv nagerecht € 6,5
Lunch
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.
2 gangen € 35
Voor en hoofdgerecht
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
A la carte
Voor
Filet americain – 20
Rilette van kalf, romesco, radijs, verse augurk
Tartaar van tonijn – 20
Compote van groene tomaat, Granny Smith appel, granité van Jalapeno peper
Koolrabi – 18
Codium, zeekraal, furikake, ponzu bieslook vinaigrette
Hoofd
Lende van MRIJ rund en zwezerik – 32
Cantherel, eringii paddenstoel, pomme dauphine, knolselderij, rode wijn jus
Wilde zeebaars en mosselen – 32
Ravioli met spinazie, gepofte paprika, compote van rode ui, mossen saffraan saus
Aardpeer en truffel – 30
Parelgort, pastinaak cashewnoot puree, bloemkool, beurre noisette saus
Na
Aardbei en framboos – 12
Mousse, cremeux van basilicum, yoghurt, ijs van limoen
Abrikoos – 12
Compote van gedroogde abrikoos, mousse, cremeux van kalamansi, exotische karamel, ijs van mikan
Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met passende garnituren – 15