Menu van de chef

Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.

Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

6 gangen € 65
5 gangen € 59
4 gangen € 49

Voor wijzigingen in de menu’s rekenen wij een supplement van € 5 per persoon. Vooraf doorgeven = geen supplement.

Grote eter of lekkere trek? Supplement frites € 3,50

Supplement kaas € 3,5 per stuk
Kaas in plaats van dessert (4 stuks) € 4,5

À la carte

VOOR

tartaar van rund €17
salade van knolselderij, compote van rode ui, crème van cepes

tonijn en eendenlever € 18
crème van Thaise basilicum, oosterse groentes, dressing met ponzu

gemarineerde coquille € 16
koolrabi, zoetzure avocado, bloedsinaasappel, macadamia, peterseliedressing

kreeft, zeebaars en gamba tartaar € 18
mierikswortel crème fraîche, limoenolie, gepofte quinoa, radijsachtigen

HOOFD

Galloway entrecôte uit de Haagse Beemden € 34
runderstoof, gekonfijte aardappel met spek, pastinaak, prei, kalfsjus

Polderhoen, gevuld met gamba € 28
spitskool, crosnes, crème van groene curry, gevogeltejus

Skreifilet met ossenstaart stoof € 30
schorseneren, pommes carré, anijspaddenstoelen, bearnaise saus

zeebaars, gebakken € 28
schaaldierenrisotto, kreeft, basilicumolie, geitenkaascrème, kreeftensaus

NA

mousse van witte chocolade en aardpeer € 10
bloedsinaasappel, gefrituurde aardpeer, ijs van ‘De Laak’ van stoofpeer

mousse van melkchocolade € 10
bonbon van steranijs, gel van tonkaboon, ijs van ‘De Laak’ van karamel

selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 3,5 p/stuk
notenbrood, honing, guave

Fourme d’Ambert, milde blauwschimmel kaas € 10
panacotta van abrikoos, kletzenbrood, gel van abrikoos en kerrie

Allergieën dienen te alle tijden worden aangegeven bij uw gastheer of gastvrouw!

Keuzemenu

3 gangen € 37
4 gangen € 45

Tartaar van gamba en rouleau van Polderhoen
paksoi, shiitake, enoki, zoetzure komkommer, creme van Thaise basilicum, Tom Kha Kai
of
geschroeide zeebaars
koolrabi salade, dille, crème van grove mosterd, peterselie dressing, pijnboompitten

—–

gebakken coquille (allergisch? Laat het weten, dan verzorgen wij een ander tussengerecht)
garnalen risotto, crème van geitenkaas, basilicumolie, schaaldierensaus

—–

buikspek, 72 uur gegaard
crème van harira, kikkererwten, zoete aardappel, bleekselderij, pikante wortelsaus
of
Snoekbaars uit het Hollands diep
bereidingen van prei, fregola, vadouvan olie, vissaus

—-

mousse van witte chocolade en aardpeer
bloedsinaasappel, gefrituurde aardpeer, ijs van ‘De Laak’ van stoofpeer
of
Fourme d’Ambert, milde blauwschimmel kaas
panacotta van abrikoos, kletzenbrood, gel van abrikoos en kerrie

RESERVEREN

Laat je culinair verrassen bij Ripasso in Terheijden.

Reserveer een tafel