Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte. Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
6 gangen € 65
5 gangen € 59
4 gangen € 49
Grote eter of lekkere trek?
Supplement frites € 3,5
Supplement kaas € 3,75 per stuk
Kaas in plaats van dessert (4 stuks) € 5,5
Lunchmenu
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u bij Ripasso uitgebreid lunchen. U dient hiervoor een dag vooraf te reserveren. U kunt op reservering komen lunchen, zelfs voor 2 personen! Er wordt verder geen lunchkaart aangeboden.
2 gangen € 27,5
Voor en hoofdgerecht
3 gangen € 32,5
Voorgerecht, hoofdgerecht en keuze tussen dessert of koffie met friandises
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
À la carte
VOOR
tartaar van Simmentaler rund € 16
tomaat, focaccia, basilicumcrème, gerookte paprika olie
eendenborst en lever € 18
rode biet, vlierbes, sjalotten dressing, aceto balsamico
zeebaars en gerookte paling € 18
venkel, crème van artisjok, dille, olijvendressing
HOOFD
Kalfslende € 28
aardappelmousseline, appel, aardpeer, kalfsjus met Piment d’Espelette
3x varken: kotelet, pulled porc, Pata negra ham € 28
wortelcrème, fregola, groene linzen, wortelsaus
grietfilet en mosseltjes € 30
ravioli met ricotta, spinazie, morilles, romige vissaus
NA
mousse van ahornsiroop € 10
peer, oranjebloesem, sinaasappel, ijs van karamel van Marja
mousse van limoenblad € 10
ijsparel van mango, banaan
Nougat van Bleu d’ Auvergne € 10
guave, kletzenbrood
selectie kazen met garnituur € 3,75 per stuk
3 stuks € 10,5
4 stuks € 14
5 stuks € 17,5
Allergieën dienen te alle tijden worden aangegeven bij uw gastheer of gastvrouw!
Keuzemenu
3 gangen € 39
4 gangen € 47
gemarineerd bief
tomaat variëteiten, focaccia, Parmezaan, gerookte paprika dressing
of
gerookte zalm
aardappel blini, groene kruiden dressing, aardappelsalade
—–
tussengerecht (bij 4 gangen)
zeebaars, zachtgegaard en tartaar (allergisch? Laat het weten, dan verzorgen wij een ander tussengerecht)
uiencompote, krokante ui, saus van Noilly Prat
—–
filet van maiskip
gevogelte rendang, groene groentes, paksoi, sojabonen, geelwortelsaus
of
schelvis
aardpeer, prei, appel, aardappel mousseline, hollandaise met limoen
—-
mousse van ahornsiroop
gepocheerde peer, oranjebloesem, sinaasappel, ijs van karamel van Marja
of
nougat van Bleu d’Auvergne
guave, kletzenbrood
Gelieve het keuzemenu met de hele tafel te bestellen.