Menu van de chef

Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het menu van de chef is enkel per tafel te bestellen.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

4 gangen € 59
5 gangen € 69
6 gangen € 79
7 gangen € 94

Supplement kaas ipv nagerecht € 6,5

Lunch

Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.

2 gangen € 35
Voor en hoofdgerecht

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.

Menukaart A la carte

Voorgerechten
Terrine van maishoender, parfait van kippenlever € 24
Paddenstoelen, cranberry compote, dressing van blauwe bes

Rouleau van tonijn € 24
Marshmallow van limoen, wortel, crème van saffraan, vinaigrette van mosterd

Coquille € 24
Wortel, hand gerolde couscous, raz el hanout

Hoofdgerechten
Rood gebakken sukade, rendang € 38
Spitskool, spruitjes, jus met steranijs en sinaasappel

Procureur en gebakken eendenlever € 36
Ui, rode biet, saus van paling en rode biet

Tarbot € 36
Koolrabi, wakame, knolraap, beurre noisette saus

Nagerechten
Mousse van melkchocolade € 12
Kastanje, bloedsinaasappel, mousse d’epices

Mousse van mango € 12
Cremeux van kalamansi, honing passievrucht karamel, ijs van guave

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.

RESERVEREN

Laat je culinair verrassen bij Ripasso in Terheijden.

Nieuwsbrief