Menu van de chef
Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
4 gangen € 62
5 gangen € 72 *
6 gangen € 82 **
7 gangen € 98 ***
Supplement kaas ipv nagerecht € 6,50
Het menu van de chef serveren we het liefst voor de hele tafel.
Graag vernemen we uw dieetwensen en allergieën.
Voor het wisselen van gangen kunnen wij een supplement in rekening brengen van €7,50.
Menu van de chef
Kingfish, crème van zeekraal, komkommer,
zilte groentjes, dressing van nori en peterselie
Zeebaars, rendang van spitskool,
paksoi, crème van limoenblad, papadum, saus van boemboe
Coquille, ravioli van coquille en rivierkreeft,
Courgette, compote van tomaat, kreeftensaus**
Kwartel, eekhoorntjesbrood, shiitake,
puree van boterbonen, schuim van aardpeer, sherry vinaigrette, truffel *
Runderhaas, stoof van ossenstaart,
linzen, prei, pomme dauphine met hazelnoot, sauce Perigeaux
Selectie kazen van Fromagerie Guillaume
incl. garnituren en brood ***
Mousse van witte chocolade en citroen, bereidingen van aardbei,
Merengue van venkel en bloemen, ijs van verveine en venkel
Lunch
Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.
2 gangen € 38
Inclusief amuses, brood en roomboter.
Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.
Menukaart A la carte
Voorgerechten
Terrine van gerookte kippenlever € 24
Bundelzwam, champignon crème, dressing van cabernet sauvignon
Kingfish € 24
Crème van zeekraal, zilte groentjes, dressing van nori en peterselie
Makreel € 24
Salade van gerookte makreel, Granny smith, dressing van appel en vadouvan
Hoofdgerechten
Ossenhaas van Australisch rund € 42
Gepofte knolselderij, linzen, prei, zwarte knoflook, hazelnoot pomme dauphine
Kwartel en gebakken eendenlever € 38
Bereidingen van paddenstoel, schuim van aardpeer, sherry vinaigrette, truffel
Zeebaars € 38
Ravioli van rivierkreeft en coquille, tomaat, courgette, kreeftensaus
Nagerechten
Mousse van witte chocolade en citroen € 12
Aardbei, merengue van venkel en bloemen, ijs van verveine en venkel
Nougat van Gorgonzola dolce € 12
Compote van vijgen
Passievrucht en chocolade € 12
Ananas, ganache van steranijs, ijs van ananas en rozemarijn
Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten
Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.