Menu van de chef

Wisselend menu bestaande uit de mooiste producten van het seizoen en wat de markt te bieden heeft en opgebouwd uit onderdelen van de à la carte.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

4 gangen € 62
5 gangen € 72 *
6 gangen € 82 **
7 gangen € 98 ***

Supplement kaas ipv nagerecht € 6,50

Het menu van de chef serveren we het liefst voor de hele tafel.
Graag vernemen we uw dieetwensen en allergieën.

Voor het wisselen van gangen kunnen wij een supplement in rekening brengen van €7,50.

Menu van de chef

Gepekelde zalm
Watermeloen, Oost-Indische kers, gerookte feta

Mosseltjes uit Zeeland
Rendang van zeewier, ballotine van prei, peterseliewortel,
Japanse zeewier bouillon

Zeebaars en kreeft
Courgette, tomaat, aubergine, bouillabaise saus **

Rouleau van Zwartpoothoender *
zoete aardappel, paprika, compote van wortel, padron peper,
dressing van wortel en vadouvan

Runderlende
Ossenstaart, doperwten, tuinbonen, witte asperge,
Jus met bonenkruid

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume
incl. garnituren en brood ***

Mousse van abrikoos
Framboos, rozemarijn, compote van abrikoos,
ijs van framboos en mascropone

Lunch

Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u kiezen voor onze lunchmenu. We stellen dagelijks een lunchmenu voor u samen, bestaande uit dagverse producten.

2 gangen € 38
Inclusief amuses, brood en roomboter.

Indien u gebonden bent aan tijd, geeft u dit aan bij uw gastheer of gastvrouw.
Het 2 gangen lunchmenu kan geserveerd worden binnen een uur.

Menukaart A la carte

Voorgerechten

Kalfsfilet americain € 24
Thaise basilicum, rode paprika, sjalot, tomaat

Tonijn
Compote van groene tomaat, groene appel, schuim van sake en yuzu € 24

Gepekelde zalm € 24
Watermeloen, Oost-Indische kers, gerookte feta

Hoofdgerechten

Lamsfilet en lamsnek € 38
Courgette, baba ganoush, tomaten tapenade, parijse gnocchi, lamsjus

Zwarte poot hoender & kreeft € 38
Crème van zoete aardappel en paprika, wortel compote, padron peper

Zeebaars € 38
Witte asperge, doperwten, tuinbonen, sjalotten compote, saus van peterselie

Nagerechten

Abrikozen mousse € 12
Farmboos, rozemarijn, compote van abrikoos, ijs van

Mousse van yoghurt en vlierbloesem € 12
Aardbei, champagne gelei, bouillon van aardbei, ijs van aardbei en verveine

Selectie kazen van Fromagerie Guillaume € 16
Notenbrood, kumquat compote, gesuikerde walnoten

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten.

RESERVEREN

Laat je culinair verrassen bij Ripasso in Terheijden.

Nieuwsbrief