Leidinggevende bediening fultime Man/vrouw

Voor ons fijne restaurant in Terheijden zijn we op zoek naar een leidinggevende bediening (m/v). Wijnkennis is een pré, maar geen must. Onze ambitie richt zich op het hogere culinaire segment, maar we vinden het fijn een gezellige, intieme sfeer neer te zetten voor onze gasten.

Wat verwachten we van jou?

Je opent de zaak en zorg dat deze klaar is voor het ontvangen van de gasten. Je geeft leiding aan ons bedienend team en werkt zelf mee in de zaak. Je bent het aanspreekpunt bij eventuele problemen of situaties en zorgt dat onze gasten tot in de puntjes verzorgd worden. Gastvrijheid en warenkennis in de luxe sector zijn voor jou geen vreemde woorden.

Je functie bestaat o.a. uit de volgende taken:

  • Zelfstandig het restaurant draaiende houden met ongeveer 10 couverts tijdens lunch en/of diner;
  • Opdekken van tafels en klaarzetten van de dagelijkse mise en place. Denk ook aan lichte schoonmaakwerkzaamheden, aanvullen etc.;
  • Communicatie met gasten (denk ook aan bellen van reserveringen indien nodig);
  • Rooster maken voor bedieningsmedewerkers wanneer Wijnanda er niet is.

We bieden:

  • Een fulltime dienstverband;
  • Werken in een jong en dynamisch team;
  • 2 vaste vrije dagen (zondag en maandag);
  • Vaste vakantie sluitingen die vaak gelijk liggen met de schoolvakanties;
  • Mogelijkheden tot het krijgen van meer verantwoordelijkheid in het samenstellen van wijnarrangementen.

We vragen:

  • Een gastvrij en sociale medewerker;
  • Initiatiefrijk en meedenken over verberteringen van onze service;
  • Flexibiliteit in werktijden op vaste dagen (dinsdag t/m zaterdag);
  • Stressbestendigheid en communicatief vermogen in zulke situaties;

Over ons bedrijf:

Restaurant Ripasso is een fine dining restaurant met een laagdrempelige instap. We werken voornamelijk met ons menu van de chef (wisselt maandelijks) en bieden ernaast een kleine a la carte kaart. Yannic van den Broek, eigenaar, is de chef. Wijnanda van den Broek, maitre en sommelier, leidt het team bediening. We zoeken iemand die haar kan ontzien door leiding te geven aan het team, zodat zij meer in haar rol kan groeien als gastvrouw en sommelier. Tijdens de zomermaanden is het restaurant ruimer geopend (dinsdag t/m zaterdag 12-15 uur), winterperiode enkel op reservering voor lunch. Diner start 17.30 uur tot sluit.

Voel jij iets voor deze functie of ben je er aan toe om door te groeien naar deze functie? Neem dan contact op met Yannic of Wijnanda van den Broek via 076 – 593 1297 of stuur je motivatiebrief en cv naar info@restaurantripasso.nl.