VALENTIJNSMENU

Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag! Daarom hebben we een heerlijk Valentijns menu voor jullie samengesteld, waarmee je in een handomdraai je geliefde verrast met een diner van Ripasso… Maar dan thuis.

Het afhalen van het menu kan op zaterdag 13 februari tussen 17.00 en 18.00 uur. Graag aangeven in welk tijdvak je komt, zodat we deze kunnen spreiden. Omdat we de voorbereidingen op zaterdag de 13e doen, is dit gemakkelijk te bewaren tot zondag.

Heb je dieetwensen? Laat deze dan achter in het vakje ‘Dieetwensen’. Heb je andere vragen? Dan kun je deze stellen in het vakje ‘Opmerkingen’.

5 gangen € 50
4 gangen € 45

Voorgerecht:
Cannelloni van Tonijn met een marshmallow van limoen, parelcouscous en een dressing van Thaise basilicum

Tussengerecht:
Kabeljauw saltim bocca met tomaat, courgette, aubergine met een kruidenvinaigrette

Tussengerecht: (bij 5 gangen)
Truffelrisotto met groene asperge, Parmezaan, paddenstoelen en cepes saus

Hoofdgerecht:
Twee bereidingen van Rund met licht gerookte knolselderij puree, gekonfijte truffelaardappel, fondant van knolselderij en Rode wijnsaus

Dessert:
Liefdestaartje van witte chocolade met rozen en lychee.

Er kunnen geen bestellingen meer worden geplaatst.