Restaurant Ripasso is op zoek naar een representatief en creatieve

Chef de partie die wil doorgroeien naar Sous-Chef(fulltime)

die een waardevolle aanvulling is op ons gezellige team! Per 7 september hebben we deze functie vrij. Wil jij werken in een klein team, met veel ruimte voor eigen creatieve inbreng in de gerechten en het reilen en zeilen in de keuken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Yannic en Wijnanda van den Broek, twee gepassioneerde restauranthouders. Samen runnen wij Restaurant Ripasso, vernoemd naar de prachtige wijn uit Italië, dat is gelegen in de polder van Terheijden. Het restaurant is opgenomen in de Gault & Millau en heeft een creatieve, culinaire kaart die wisselt om de 8 weken.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Een creatieve chef de partie met affiniteit in de verfijnde keuken;
  • Een afgeronde keuken opleiding;
  • Representatief voorkomen;
  • Iemand die weet hoe hij/zij met de marges moet omgaan;
  • Indien mogelijk receptenkennis en inbreng van eigen recepten;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en flexibel is in uren.

Wat bieden wij jou?

  • Een 4 of vijf daagse werkweek (dinsdag t/m zaterdag), dus zondag en maandag vrij;
  • Auto van de zaak;
  • Meedenkend in het samenstellen van de menukaart;
  • Een klein team waarin creativiteit en gezelligheid centraal staat;
  • Salaris in overleg.

Voel jij iets voor deze functie of ben je er aan toe om door te groeien naar deze functie? Neem dan contact op met Yannic of Wijnanda van den Broek via 076 – 593 1297 of stuur je motivatiebrief en cv naar info@restaurantripasso.nl.