Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
076-593 12 97

Vacatures

Bekijk hieronder de vacatures van restaurant Ripasso.

Chef de cuisine

Restaurant Ripasso, landelijk gelegen in de polder van Terheijden, is een jong bedrijf. Het restaurant is geopend in oktober 2014 en in de afgelopen jaren doorgegroeid naar luxe restaurant met vermelding in de Michelingids sinds december 2017!

Als chef de cuisine ben je verantwoordelijk voor het culinaire niveau van Restaurant Ripasso. Je bedenkt en maakt creatieve gerechten die als schilderijen worden gepresenteerd. Je bedenkt samen elke 8 weken een nieuwe menukaart en elke 3 weken een nieuw verrassingsmenu. De kaart van Restaurant Ripasso is Frans, met moderne en wereldse invloeden.

Ben jij een innovatieve en creatieve chef, die seizoensgerichte menu’s bedenkt en luxe gerechten voor de kaart? Altijd bezig is met het creëren en uitdenken van nieuwe gerechten en de gasten een unieke beleving wilt geven? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Jij:
- hebt een afgeronde opleiding tot kok, een leermeesterdiploma en minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
- ervaring in het luxe segment;
- een uitmuntende product- en receptenkennis;
- ervaring als leidinggevende in de keuken is een pre;
- goede communicatieve vaardigheden;
- bedenkt en maakt gastronomische en culinaire gerechten en menu’s, met dagverse producten.

Naast een grote keuken en professionele werkomgeving bieden we je een marktconform salaris voor het uitoefenen van jouw passie.  Jij wordt het gezicht van de keuken bij Restaurant Ripasso en het culinaire en gastronomische genie. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Wijnanda of Yannic, via 076 – 593 1297. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar info@restaurantripasso.nl. We kijken er naar uit!

----------------------------------

Zelfstandig werkend kok

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in een ambachtelijke keuken? Toe aan je vologende stap? Restaurant Ripasso is op zoek naar een zelfstandig werkend kok!

Samen met de chef kook jij de lekkerste gerechten, geheel naar het seizoen. Samen met de chef verzin jij het volgende verrassingsmenu en de nieuwe kaart. Je werkt zelfstandig je mise en place af en 's avonds creëer je plaatjes op de borden.

Jij:
- hebt een afgerond MBO niveau 3 diploma tot zelfstandig werkend kok;
- ervaring in het luxe restaurant is een pré;
- een uitmuntende product- en receptenkennis;
- goede communicatieve vaardigheden;
- gaat creatief en precies te werk.

Naast een ruime keuken bieden we je prima werkomstandigheden. Uren in overleg. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Wijnanda of Yannic, via 076 – 593 1297. Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar info@restaurantripasso.nl. We kijken er naar uit!