Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
076-593 12 97

Yannic

Ooit is het voor mij allemaal begonnen bij ‘Buitenlust’ en toen ik wegging zei ik al dat ik het restaurant ooit zou overnemen. Na vele jaren van ervaring opdoen bij verschillende restaurants en hotels in binnen en buitenland, begon ik drie jaar geleden bij ‘De Limonadefabriek’. Tijdens mijn sollicitatie werd gevraagd waar ik mijzelf over 5 jaar zou zien. Vastberaden zei ik dat ik dan mijn eigen restaurant zou hebben.  Bij ‘ De Limonadefabriek’ heb ik gewerkt als sommelier, waarvoor ik bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse een opleiding heb gevolgd.  Daarvoor heb ik een specialisatiejaar gedaan in drankenkennis  in Antwerpen. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij ‘Chalet de la Forêt’  in Brussel.

Na mijn periode op de Rooi Pannen waar ik de opleiding Horeca ondernemermanager heb gevolgd heb ik een stage afgewerkt op Malta en daarna begon ik met werken bij ‘De Korenbeurs’ in Made. Nu ga ik samen met mijn vriendin Wijnanda de Bie een succes maken van Restaurant Ripasso!

Yannic