Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
076-593 12 97

Restaurant Breda

Restaurant Ripasso is vanuit Breda gemakkelijk bereikbaar. Zelfs vanuit de binnenstad van Breda bent u er zo. Dus heeft u even tijd en zin om lekker te genieten op ons zonnige terras? Of toe aan een avond culinair genieten? Pak dan de auto of de fiets. Via de singels van Breda bent u er binnen 20 minuten. Op de fiets kunt u door de Haagse Beemden en bereikt u Terheijden gemakkelijk met de fietspont. Fiets vanaf de haven in Terheijden langs de historische Schans, door de Molenstraat, welke overgaat in de Moerdijkseweg.  Eenmaal aangekomen bij Restaurant Ripasso kunt u gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats, of stalt u uw fiets in een van de fietsenrekken.

Restaurant Ripasso is landelijk gelegen in de Terheijdense polder. Het restaurant en terras biedt een wijds uitzicht over de polder. In de zomer geniet u buiten op het terras op het zuiden van de heerlijke zon en onze kleine kaart. Liever dineren? ’s Avonds maken wij voor u ons tuinterras in orde, en geniet u daar bij ondergaande zon van een uitstekend verzorgd diner. Hoe romantisch wilt u het hebben? In de winter geniet u binnen in het sfeervol ingerichte restaurant. Tijdens de lunchuren beschikt Restaurant Ripasso over een prachtige serre, welke u het wijdse uitzicht biedt over de Terheijdense polder.

Onze kaart biedt u de mogelijkheid tot à la carte of verrassingsmenu’s. Kies eens voor 4, 5 of 6 gangen. Of kies van de kaart. U kunt al à la carte eten vanaf € 37 voor drie gangen! Het restaurant wisselt om de 6 tot 8 weken, dus het is zeer aantrekkelijk regelmatig terug te keren. Laat uw diner begeleiden door bijpassende wijnen, geserveerd door onze sommelier. Of kies zelf uit onze uitgebreide wijnkaart met wijnen uit de hele wereld! Onze sommelier selecteert wekelijks nieuwe wijnen om de kaart aan te vullen. Restaurant Ripasso is sinds 2018 opgenomen in de Michelingids. Het enige restaurant in de gemeente Drimmelen! En daar zijn zij erg trots op. Komt u snel genieten? Dus niet uit eten in Breda, maar uit eten in Terheijden!