Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
076-593 12 97

Wijnmakersdiner 11 maart 2018

Gepost op 06-02-2018

Het is alweer de 5e editie van deze weergaloze en onwijs populaire thema avond. Het Wijnmakersdiner! Twee jaar geleden organiseerden we deze avond voor het eerst met Eduardo Cardeal van wijnhuis Herdade da Calada (weet u het nog?). De eerste editie was meteen vol gereserveerd! Door de onwijs grote populariteit van dit evenement moet u er als de zogenaamde 'kippen' bij zijn ;)

Ook dit jaar organiseren we op 11 maart editie Wijnmakersdiner: Marziano Abonna! Het wijnhuis wordt nog altijd door deze meneer bestierd. Toen hij slechts 14 jaar oud was overleed zijn vader en kwam hij aan het roer te staan. Zijn dochter Chiara neemt het stokje langzaam van hem over. Het wijnhuis bevindt zicht in Piemonte, in de subregio Langhe. Hier komen de beste Barbera's en Nebbiolo's vandaan. Het gebied zelf is best een bezoekje waard! Het kent een glooiend landschap van heuvels en vergezichten. De meeste wijngaarden liggen goed beschut aangeplant tegen de heuvels, waardoor de warmte er goed blijft hangen. 

Wilt u hier bij zijn? Dat kan! Reserveer via email of telefoon (online niet mogelijk). Maar wacht niet te lang. Er zijn slechts 50 stoelen beschikbaar.

Uiteraard is het weer mogelijk om wijnen te bestellen van dit geweldige wijnhuis! Eerder wijnen via ons besteld? En wilt u sommige nog eens? Natuurlijk is het mogelijk de wijnen nog eens bij te bestellen!