Moerdijkseweg 10
4844 PD Terheijden
076-593 12 97

Vaderdag

Gepost op 19-05-2016

Op 19 juni is het Vaderdag... En natuurlijk moeten zij in de watten gelegd worden! In samenwerking met GreenEggTotaal.nl organiseren wij een luxe barbecue-avond, volledig ingevuld met heerlijk eten van de Big Green Egg! Reserveren kan al via onze website of 076-593 1297.

Wees er op tijd bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Reserveren kan t/m zaterdag 18 juni 2016. Kosten voor deze speciale avond zijn, inclusief welkomsthapjes, onbeperkt keuze aan gerechten € 45,- per persoon. Kinderen t/m 12 jaar eten mee voor € 22,50. Aanvang vanaf 17:00. Uiteraard krijgt u met uw gezelschap uw eigen tafel, maar bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en zal ons keukenteam diverse bereidingen laten zien op de Green Egg!

Invulling van de avond:

De Green Egg
De Green Egg is een universeel keramisch kooktoestel gebaseerd op een eeuwenoud Oosters principe. Door de vorm, warmtecirculatie en nauwkeurige temperatuur regeling bereik je fantastische resultaten met betrekking tot smaak, geur en kleur.

American BBQ
American bbq uitgelicht op de Green Egg: onze koks leggen u uit hoe de Beer Chicken werkt, hoe je optimaal maïs gaart en kleur geeft en hoe je sappig gemarineerd buispek een heerlijke roasting smaak geeft.

Zuid-Afrikaanse BBQ
Afrikaanse braai uitgelicht op de Green Egg: onze koks gaan stukken vlees marineren met authentiek Afrikaanse braaivleis kruiden. Boerewors komt aan bod en typisch Afrikaans, de tosti van de braai met kaas, tomaat en ui!

Argentijnse Asado
Uiteraard is de Green Egg een stuk kleiner dan de gemiddelde Argentijnse open vuur barbecue, maar onze koks leggen u uit hoe je het best op de Green Egg grote stukken vlees kan garen. Niet te missen bij een Asado is de Argentijnse Chimichurrie saus!

Voor de kids
Voor de kids gaan wij aan de slag met de Minimax Green Egg. Wist u dat de Green Egg door zijn optimale warmteregeling een stuk veiliger is dan de gemiddelde barbecue. Op deze dag kunnen ze zelf saté spiesjes rijgen, en maken we eind van de avond heerlijk Amerikaanse S'mores!

En wat nou als het slecht weer is?
Bij slecht weer beschikken wij, dankzij de veranda, over prachtige mogelijkheden om toch te kunnen barbecueën. Wel zullen we de tafelindeling dan binnen maken, en een 4 gangen menu serveren, geïnspireerd op de Green Egg. We zullen de Green Eggs dan onder onze veranda plaatsen, en u bent vrij om te gaan kijken bij ons keukenteam hoe zij de diverse bereidingen doen.

Dieetwensen of andere vragen? Deze kunt u doorgeven op ons gebruikelijke telefoonnummer 076-5931297 of info@restaurantripasso.nl.

Wij kijken er naar uit, u komt toch ook?